Навіщо мазь Ліотон 1000?

2024

Варикозна хвороба та її ускладнення: тромбофлебіт поверхневих вен, ускладнення після хірургічних операцій на венах; локалізовані інфільтрати та набряки; травми, у т. ч. м'язово-сухожильних та капсуло-суглобових тканин; забиття, підшкірні гематоми.

лікування при захворюваннях поверхневих вен, таких як варикозне розширення вен та пов'язані з ним ускладнення, флеботромбоз, тромбофлебіт, поверхневий перифлебіт; післяопераційний варикозний флебіт, ускладнення після операції щодо видалення підшкірної вени нижньої кінцівки; травми та забиття, інфільтрати та …

Захворювання поверхневих вен: варикозне розширення вен, хронічна венозна недостатність та пов'язані з нею ускладнення (поверхневий тромбофлебіт, поверхневий перифлебіт); тупі травми та забиття м'яких тканин; підшкірні гематоми (зокрема.

Тромбофлебіти поверхневих вен, флеботромбози; ускладнення після хірургічних операцій на венах; локалізовані інфільтрати та набряки; травми, забиті місця (у т. ч. м'язової тканини, сухожиль, суглобів); підшкірні гематоми.