Де дивитися НХЛ у 2022?

2024

Прямі трансляції матчів доступні по всьому світу. У США ігри можна подивитися на ESPN+, у Канаді – на NHL LIVE, а в більшості інших країн – на NHL.TV. Детальнішу інформацію можна дізнатися на https://www.nhl.com/info/where-to-stream. Крім того, матчі регулярного сезону та плей-офф будуть показані на ТБ.

Яндекс домовився про продовження прав на трансляцію матчів НХЛ ще на два сезони 2022/23 та 2023/24. Користувачі зможуть дивитися НХЛ вже звичним їм чином. Трансляції матчів будуть доступні за підпискою Яндекс Плюс — так само, як і поточний сезон, який зараз у розпалі.

У додатку «КіноПошуку» для Smart TV тепер можна дивитися матчі НХЛ і не тільки У додатку «КіноПошуку» для Smart TV з'явився новий розділ – «Яндекс. Спорт». Передплатники «Плюсу» там можуть подивитися спортивні трансляції, зокрема, всі ігри регулярного чемпіонату та плей-офф НХЛ.

Усі матчі НХЛ та Кубка Стенлі можна дивитися безкоштовно на сайті «Фонбет». Для цього необхідно лише зареєструватись і все, можна насолоджуватися хокею на будь-якому доступному гаджеті.