Персоналізований сучасний дерев’яний будинок для собаки – Винаходи та саморобки

Персоналізований сучасний дерев'яний будинок для собаки

Персоналізований сучасний дерев'яний будинок для собаки

З гладким сучасним дизайном дерев'яний собачий будиночок пристойно вписується в будь-яке місце вашого будинку, і він персоналізований, можливо, позначений його ім'ям або іншою інформацією.

Хамм – це красива дерев'яна собача будка ручної роботи від NicePeopleWorkshop, української ремісничої майстерні. Собача будка доступна в двох розмірах: один розміром 17 x 27 x 19 дюймів, а інший розміром 20 x 30 x 23 дюйма. Як показано на зображеннях, зоомагазин забезпечує мінімалістичний сучасний вигляд з його прямими лініями і двоколірним екстер'єром.

Тим часом собача будка виготовлена ​​з фанери для міцного звуження. Дах будинку може бути забарвлена ​​в інший колір, і вона доступна в 18 кольорах, щоб ідеально поєднуватися з різними стилями інтер'єру, в той час як незабарвлений екстер'єр демонструє чудове дерев'яне зерно.

Екологічний дерев'яний будинок надає вашій собаці просторе житловий простір, а включена подушка з двонитковий тканинної обробкою дозволяє вашій собаці добре виспатися в будь-який час. Крім того, конструкція будинку з трьох сторін утворена прорізами, які служать вентиляційними отворами і світловими вікнами, і ваш нечіткий один може спостерігати за тим, що відбувається навколо будинку. Крім того, собачий будинок можна налаштувати, відправивши бажаний колір, розмір, правильну чи життєву орієнтацію і багато іншого.

Related Articles

Search for: