Топ-5 найбільш купованих товарів Леруа-Мерлен список корисних покупок

Топ-5 найбільш купованих товарів Леруа Мерлен

На читання: 6 хвилин Немає часу?

Магазин Леруа Мерлен давно полюбився будівельникам, майстрам-обробникам, а також звичайним росіянам, які звикли робити ремонт за бюджетною ціною. Перевагою магазину є те, що тут можна легко знайти все, що потрібно для ремонту та оздоблення приміщень. Для тих, хто ще не знає, що краще за все придбати в цьому будівельному супермаркеті, пропонуємо Топ-5 найбільш купованих товарів для обробки і ремонту в першій половині 2019 року.

У магазині легко знайти все, що вам потрібно. Якщо знати, що ви хочете знайти
ФОТО: tumentoday.ru

Читайте в статті

електрокамін

Наближається осінь, а з нею бажання зігрітися біля каміна під теплою ковдрою! Навіть якщо ви живете в упорядкованій квартирі, без можливості організувати справжній камін, то вам сподобається наша пропозиція.

Електрокамін створить необхідно настрій і підтримає романтичний настрій
ФОТО: leroymerlin.ru Подивитися в Леруа Мерлен

Декоративна плитка під цеглу

Для тих, хто мріє оформити вітальню або кухню в стилі лофт, але не хоче витрачати зайві кошти, існує бюджетна альтернатива – плитка під цеглу. Вона прекрасно миється, кріпиться на рідкі цвяхи, може приховати будь-які дефекти і нерівності.

Заздалегідь розрахуйте кількість плитки, деякі варіанти клеяться встик, інші потрібно підбирати в шаховому порядку
ФОТО: leroymerlin.ru Подивитися в Леруа Мерлен

Тематичні шпалери

Цікаве рішення для швидкого оновлення квартири – тематичні шпалери. На площі торгового магазину досить великий вибір таких полотен. Звичайно, найчастіше подібні шпалери використовуються для оформлення дитячої.

Варіант тематичної гри на стіні не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих
ФОТО: leroymerlin.ru Подивитися в Леруа Мерлен

Міні-коптильня

Абсолютний рекорд цього сезону – міні-коптильня на ніжках. Зручна конструкція дозволяє одночасно коптити різні види продуктів, це може бути і м'ясо, і риба. Усередині коптильні розміщені дві знімні решітки, які, при необхідності, можна вийняти.

Коптильня повністю автономна, забезпечена кришкою, яка дозволяє зберегти потрібну температуру і необхідну кількість пара
ФОТО: leroymerlin.ru Подивитися в Леруа Мерлен

Квітучі рослини в горщиках

Абсолютний лідер за обсягом продажів після будівельних матеріалів займають – кімнатні рослини в горщиках. Пальми, кущові рослини, багаторічники – все це зелене різноманітність тут представлено у величезній кількості і в різних варіантах. Класика жанру – кущова троянда. Рослина, яке буде радувати вас цвітінням не один сезон.

Крім естетичного задоволення, ви отримаєте постійний квітковий аромат
ФОТО: leroymerlin.ru Подивитися в Леруа Мерлен

Сподобалася наша добірка? Обов'язково поставте «лайк» і не забудьте поділитися публікацією з рідними і близькими.

Related Articles

Search for: